Lakás, társasház, ingóságbiztosítás

PM-Patmosz

 

    jobiztositasok.hu

   Gyakran egy család vagyonának döntő és legfontosabb része a család otthona, melyet meg szeretnénk védeni. Egy jó (igényeinek, aktuális helyzetének megfelelő) lakásbiztosítással elkerülheti, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg az anyagi helyzetét.

   Milyen egy jó lakásbiztosítás? Mindenkinek más, mert ahány ház, annyi érték. Biztosításválasztáskor ezért érdemes csinálnia egy kis saját "leltárt", hogy mennyibe kerülne újrabeszereznie ingóságait, újjáépítenie ingatlanát és ez alapján kiválasztani azt a lakásbiztosítást a szükséges kiegészítőkkel. Nem feltétlenül éri meg a legolcsóbbat választani. A biztosítás kiválasztásakor pusztán az ár helyett célszerű az ár-érték arányra figyelni. Lehet, hogy évente csupán párezer forint különbség van két biztosító díja között, kártérítésnél viszont akár milliós különbségek is lehetnek.

Válasszon lakásbiztosítási módozataink közül, kérjen díjmentes árajánlatot,

hasonlítsa össze!

                   
    Időnként, legalább 2-3 évente érdemes átnézni meglévő biztosítását is és szükség esetén módosítsa, mert változhatnak igényei, korszerűsíthette otthonát, ingóságait, ezáltal megváltoztak az értékei, új kockázatok kerülnek képbe. Egy lakásbiztosítás csak arra a káreseményre fizethet, ami a szerződésében szerepel! Például: dísznövények, kaputelefon, klíma káraira, napelemekre, kisállatbiztosításra csak akkor fizethet a biztosító, ha van erre vonatkozó kiegészítő is a lakásbiztosításban.
Kérdése van? Kérjen visszahívást: Kapcsolatfelvétel vagy telefonáljon most: Hívás (normál díjas hívás)

    Fontos tudnivaló: biztosításváltáskor a meglévő biztosítónál felmondását az évforduló előtt 30 nappal írásban kell kezdeményeznie! Ehhez felmondónyilatkozatot itt talál.