PM-Patmosz

 

    jobiztositasok.hu

 

Éljen biztonságban, gondoskodjon saját, és a családja jövőjéről!

Válassza az ÖN és családja számára legmegfelelőbb életbiztosítást, egyedi igényeire szabva.

    Felmerülhet Önben a kérdés: De hogyan válasszak biztosítást?

   Az életbiztosításokra minden háztartásban szükség van. De ahogy a lentiekből is kiderül, messze nem mindegy, hogy milyet választ. Éppen ezért érdemes egy profi szakemberrel konzultálnia, aki segít Önnek megtalálni az ideális megoldást, és minden kérdésére válaszol.

Töltse ki igényfelmérőnket IDE KATTINTVA, kérjen személyre szabott DÍJMENTES tájékoztatást!

  Hogyan válasszon biztosítást? Az alábbiakban megismerheti az életbiztosítások különböző típusait, azok fő jellemzőit.

TIPP: A biztosítási összegeket célszerű úgy megválasztani, hogy baj esetén érezhető segítséget nyújtson! Pl. : Csonttörés esetén 10ezer forint nem nagy segítség, ha hetekre kiesik a munkából. Vagy egy nagyobb tragédia, rokkantság esetére érdemes számolni a hiteltartozással és hogy lesz-e miből felnevelni kiskorú gyermekét, eltartani családját....

I.   Balesetbiztosítások

   A legolcsóbb életbiztosítási forma, jellemzően havi pár száz forinttól elérhető, életkortól függetlenül. Nagyon sok folyószámla, telefonszámla, közüzemi számla mellé is megtalálható. Általában olyan alacsony biztosítási körrel és összegekkel, ami sokszor csak baj esetén derül ki, hogy szinte semmit sem ér.

  A balesetbiztosítások, mint a neve is mutatja, csak balesetből eredő eseményekre szolgáltat. Betegség miatt bekövetkező eseményre nem tudnak fizetni. Ne keverjük össze Az Életbiztosítással!

  A legtöbb esetben csak baleset miatti csonttörésre, baleseti rokkantságra, baleseti halálra fizet, de kiegészíthető például baleseti kórházi napi, baleseti műtéti térítéssel, égési sérülés biztosítással is.

   A baleset olyan szokatlan, váratlan és nem szándékos esemény, amely adott helyen és időben úgy történik, hogy annak nem volt se nyilvánvaló, se tervezett oka.

   Hol történhet baleset? Bárhol, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Történhet otthon, útközben, munkahelyen, nyaraláson, sportolás közben...

   Léteznek egyéni, munkáltatói és csoportos balesetbiztosítások is.

   A biztosított 79 éves koráig  megköthető.

   Balesetbiztosítás már napi 18 Ft-tól köthető, összeállítástól függően!!!

tovább>>>

 

II.   Kockázati életbiztosítás

   Életbiztosítást azért érdemes kötni, hogy ha valami baj érne, akkor magunkról, szeretteinkről anyagilag gondoskodhassunk. Bármikor bekövetkezhet egy váratlan baleset vagy betegség, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét!

   Ilyen esetben segít a megfelelően összeállított biztosítás, melynek segítségével a kieső jövedelem pótolható, a felmerülő - akár jelentős összegű - költségek is finanszírozhatóvá válnak.

   Baleset vagy betegség idejére járó táppénzt jelentősen kiegészítheti, kieső jövedelmét pótolhatja, így nagyobb anyagi biztonságban tudhatja családját.

   Súlyos betegség vagy baleset esetén a biztosító szolgáltatásával javíthatja életminőségét, a korszerű, de egyben drága gyógyászati eljárások és segédeszközök elérhetővé válnak, akadálymentesítheti otthonát.

   A kockázati életbiztosítás segítségével váratlan tragédia, halál esetén a családja életszínvonala megőrizhető, így biztonságban tudhatja mindazokat, akik az Ön számára a legfontosabbak.

   A biztosítás egészségügyi nyilatkozat, orvosi vizsgálat nélkül is megköthető, azonban ilyenkor a biztosító kizárásokkal, mentesülésekkel élhet. Határozott tartamra köthető. A tartam végén megszűnik.

  Személy szerint összeállítható biztosítási védelem és biztosítási összegek, hogy baj esetén a biztosító tényleges, érezhető segítséget nyújthasson.

tovább>>>

 

III.   Kegyeleti -temetési célú- biztosítás

   Az elmúlás az élet része. A temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.

   A Kegyeleti gondoskodás - Nyugalom Plusz rendszeres díjas temetési célú biztosítás a jövő egy elkerülhetetlen állomására (a biztosított személy elhalálozása), annak anyagi gondjainak elkerülésére kínál megoldást. Így Önnek, közeli hozzátartózóinak az érzelmi megrázkódtatáson felül nem okoz majd anyagi megterhelést a temetés kifizetése; hiszen arról apránként még a biztosított életében gondoskodott. Ezáltal a hozzátartozók a méltó végtisztesség megadására tudnak koncentrálni.

    Egészségügyi nyilatkozat, kizárás, mentesülés nélkül köthető élethosszig tartó biztosítás.

   Már napi 40Ft-tól elérhető, a választott biztosítási összegtől és az életkortól függően változik!

tovább>>>

 

IV. Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás

   Ha nem bízik az állami egészségügyi rendszerben és szeretne minőségi, gyors kivizsgálásban, ellátásban részesülni jól felszerelt magánrendelőkben, magánkórházakban, vagy egészségcentrumokban. Igénybe vehető Járóbeteg-szakrendelésekre, Laborvizsgálatokra, Diagnosztikai vizsgálatokra, stb...

   A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás megszervezi és kifizeti a biztosított egészségmegőrzéséhez és gyógyulásához szükséges szolgáltatásokat, várólista és hálapénz nélkül.

   Nem kell vizsgálatonként fizetnie a magánorvosi-ellátásért, a biztosítási díjért legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhet.

 

   Célja, a prevenció, azaz a megelőzés, illetve, hogy panasz esetén a lehető legrövidebb idő alatt, magas minőségű egészségügyi szolgáltatást kapjunk. Hiszen senki nem szeret órákat várakozni az ütött-kopott várótermekben, hónapokat várni egy-egy vizsgálatra. Ha pedig nem állami ellátást veszünk igénybe, gyakran bizony mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Így sokszor addig halogatjuk a vizsgálatot, míg már nagy a baj.

   A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás esetében nem pénzt fizet a biztosító, hanem a szerződésbe foglalt egészségügyi szolgáltatásokat finanszírozza. Azt biztosítja, hogy igénybe vehessük a szolgáltatásokat azon magánkórházak egyikében, vagy azon magánorvosoknál akikkel le van szerződve.

   Amennyiben valamilyen vizsgálatra vagy ellátásra lenne szükségünk, felvesszük a kapcsolatot az ellátásszervezővel, és ő szervezi meg nekünk a biztosítóval leszerződött, Önhöz legközelebb levő magánkórházak vagy magánorvosok egyikével. Nekünk pedig innentől csupán az a dolgunk, hogy a megbeszélt időpontban megjelenjünk.

tovább>>>

 

V.   Hagyományos életbiztosítások

    A hagyományos vagy klasszikus életbiztosítási konstrukciók jellemzője a nagyfokú biztonság. A biztosító garantálja, hogy a szerződés megkötésének időpontjában meghatározott összeget fizeti ki a biztosítási esemény kapcsán, vagy egy előre meghatározott időpontban (lejárat). Ehhez a teljes megtakarítási időszakra előre garantált kamatot ír jóvá a szerződéseken. Ezen felül nyereségrészesedést és bizonyos esetekben hűségnyereséget is fizet. A rendszeres díjakon felül rendkívüli befizetésekkel rövid távú céljaira takarékoskodhat, gyorsan mobilizálható vésztartalékot képezhet vagy a lejáratkori szolgáltatás növelésével hosszú távú céljai megvalósítását biztosíthatja.

tovább>>>

 

VI.   Befektetéshez kombinált életbiztosítások (Unit-linked)

     Alapvetően megtakarítás a későbbre tervezett céljaink anyagi részének biztosítására. Életbiztosítási védelemmel is kiegészíthető, ezáltal elérhető hogy baj esetén is megvalósulhasson a célunk.
   A befektetési egységhez kötött biztosításnál megválaszthatjuk, hogy milyen típusú és kockázatú befektetésbe tegye a pénzünket a biztosító. Erre a biztosítók úgynevezett eszközalapokat hoznak létre. Ezek olyanok, mint a befektetési alapok, napi árfolyamuk van. A banki betétekkel-lekötésekkel nehezen hasonlítható össze, hiszen ezek a betét/megtakarítások mellett biztosítási elemeket is tartalmazhatnak, melyeknek ún. kockázati díjuk van (mint pl. a lakásbiztosításoknak is). Ennek ellenére megállapítható, hogy átlagosan a banki kamatoknál magasabb hozam is elérhető.

   A biztosítás köthető határozott, fix tartamra vagy egész életre szólóan is, általában mindkét tartamra vonatkozó biztosítási díj fizethető rendszeresen, vagy egyszeri díjként.

   Fontos tudni azonban azt is, hogy ezek -a hitelhez hasonló futamidővel- tartammal rendelkeznek, aminek megszegése jelentős vesztességgel járhat!

   A biztosított akár 99 éves koráig megköthető!

tovább>>>

 

VII.   Nyugdíjbiztosítások

   A nyugdíj sokak számára távolinak tűnik, pedig ha boldogan szeretnénk tölteni azokat az éveket, időben gondolnunk kell az anyagi biztonság megteremtésére. Ha szeretne évtizedek múlva is a megszokott életszínvonalon élni, hódolni a hobbijának, kedvére utazni, és gondtalanul élvezni a családi életet, már most tehet érte. Nyugdíjbiztosításainkkal mindezt akár adója egy részéből finanszírozhatja.
   Az időben elkezdett öngondoskodással nagymértékben kiegészítheti jövedelmét, elkerülheti a nyugdíjkorhatár emelés hátrányait, vagy az állami nyugdíjjal ellentétben szeretteire, unokáira is hagyhatja tragédia esetén.

Mikor szolgáltat egy nyugdíjbiztosítás?

  • a biztosítás kötésekor érvényes nyugdíjkorhatár elérésekor vagy
  • nyugdíjba vonuláskor (korkedvezménnyel) vagy
  • 39%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén (rokkantság) vagy
  • a biztosított halála esetén

tovább>>>

Kérdése van? Kérjen visszahívást: Kapcsolatfelvétel    vagy telefonáljon most: Hívás (normál díjas hívás)