null

PM-Patmosz

 

    jobiztositasok.hu

Éljen biztonságban, gondoskodjon saját, és a családja jövőjéről!

   Életbiztosítást azért érdemes kötni, hogy ha valami baj érne, akkor magunkról, szeretteinkről anyagilag gondoskodhassunk. Bármikor bekövetkezhet egy váratlan baleset vagy betegség, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét! De ahogy a lentiekből is kiderül, messze nem mindegy, hogy milyet választ. Éppen ezért érdemes egy profi szakemberrel konzultálnia, aki segít Önnek megtalálni az ideális megoldást, és minden kérdésére válaszol.

   Töltse ki igényfelmérőnket ide kattintva. Tanácsadónk részletesen tájékoztatja, segít a döntésben.

  Hogyan válasszon biztosítást? Az alábbiakban megismerheti az életbiztosítások különböző típusait, azok fő jellemzőit.

TIPP: A biztosítási összegeket célszerű úgy megválasztani, hogy baj esetén érezhető segítséget nyújtson! Pl. : Csonttörés esetén 20ezer forint sem nagy segítség, ha hetekre-hónapokra kiesik a munkából. Vagy egy nagyobb tragédia, rokkantság esetére érdemes számolni a hiteltartozással és hogy lesz-e miből felnevelni kiskorú gyermekét, eltartani magát és családját....

I.   Balesetbiztosítások

   A legolcsóbb életbiztosítási forma, jellemzően havi pár száz forinttól elérhető, életkortól függetlenül. Nagyon sok folyószámla, közüzemi számla mellé is megtalálható. Általában olyan alacsony biztosítási körrel és összegekkel, ami sokszor csak baj esetén derül ki, hogy szinte semmit sem ér.

   Többféle balesetbiztosítási csomag, vagy akár egyéni összeállítás közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

  A balesetbiztosítások, mint a neve is mutatja, csak balesetből eredő eseményekre szolgáltat. Betegség miatt bekövetkező eseményre nem tudnak fizetni!

  A legtöbb esetben csak baleset miatti csonttörésre, baleseti rokkantságra, baleseti halálra fizet, de kiegészíthető például baleseti kórházi napi, baleseti műtéti térítéssel, égési sérülés biztosítással is.

   Léteznek egyéni, munkáltatói és csoportos balesetbiztosítások is.

   A biztosított személy akár 79 éves koráig  megköthető.

   Balesetbiztosítás már napi 18 Ft-tól, összeállítástól függően!!!

tovább>>>

 

II.   Kockázati életbiztosítások

   Határozott időtartamra köthető. A tartam végén lejár, megszűnik. (átlag 70-75 éves korig biztosítható)

   A kockázati életbiztosítás segítségével váratlan tragédia, halál esetén a családja életszínvonala megőrizhető, így biztonságban tudhatja mindazokat, akik az Ön számára a legfontosabbak.

   A biztosítás sok esetben egészségügyi nyilatkozat, orvosi vizsgálat nélkül is megköthető, azonban ilyenkor a biztosító kizárásokkal, mentesülésekkel élhet.

  Az Ön igényei szerint, egyénileg összeállítható védelmi kör és biztosítási összegek: 22 különböző szolgáltatási esemény közül választhat (pl.: ficam, kórházi napi térítés, csonttörés, műtéti térítés, rokkantság, daganat diagnosztizálása, keresőképtelenség, haláleset, stb…) hogy baj esetén a biztosító tényleges, érezhető segítséget nyújthasson.

   A biztosítási esemény bekövetkezte után kifizeti a szerződésben meghatározott összeget.

tovább>>>

 

III.   Kegyeleti -temetési célú- biztosítás

   Teljes életre szóló, élethosszig tartó haláleseti biztosítás, díjfizetés max 85 éves korig.

   Az elmúlás az élet része. A temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.

   A Kegyeleti gondoskodás - Nyugalom Plusz rendszeres díjas temetési célú biztosítás a jövő egy elkerülhetetlen állomására (a biztosított személy elhalálozása), annak anyagi gondjainak elkerülésére kínál megoldást. Így Önnek, közeli hozzátartózóinak az érzelmi megrázkódtatáson felül nem okoz majd anyagi megterhelést a temetés kifizetése; hiszen arról apránként még a biztosított életében gondoskodott. Ezáltal a hozzátartozók a méltó végtisztesség megadására tudnak koncentrálni.

    Egészségügyi nyilatkozat, kizárás, mentesülés nélkül 80 éves korig megköthető élethosszig tartó biztosítás.

   Már napi 40Ft-tól elérhető, a választott biztosítási összegtől és az életkortól függően változik!

tovább>>>

 

IV. Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítások

   Ha nem bízik az állami egészségügyi rendszerben és szeretne minőségi, gyors kivizsgálásban, ellátásban részesülni jól felszerelt magánrendelőkben, magánkórházakban, vagy egészségcentrumokban...

   A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás esetében nem pénzt fizet a biztosító, hanem a szerződésbe foglalt egészségügyi szolgáltatásokat finanszírozza. Azt biztosítja, hogy igénybe vehessük a szolgáltatásokat azon magánklinikák egyikében, vagy azon magánorvosoknál akikkel le van szerződve, várólista és hálapénz nélkül.

   Nem kell vizsgálatonként fizetnie a magánegészségügyi ellátásért, a biztosítási díjért legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhet.

   Igénybe vehető Járóbeteg-szakrendelésekre, Laborvizsgálatokra, Diagnosztikai vizsgálatokra, Sebészeti és műtéti beavatkozásokra, stb...

   Többféle biztosítási csomag közül választhatja ki az igényeinek megfelelőt!

tovább>>>

 

V.   Hagyományos életbiztosítások

    A hagyományos vagy klasszikus életbiztosítási konstrukciók jellemzője a nagyfokú biztonság. A biztosító garantálja, hogy a szerződés megkötésének időpontjában meghatározott összeget fizeti ki a biztosítási esemény kapcsán, vagy egy előre meghatározott időpontban (lejárat). Ehhez a teljes megtakarítási időszakra előre garantált kamatot ír jóvá a szerződéseken. Ezen felül nyereségrészesedést és bizonyos esetekben hűségnyereséget is fizet. A rendszeres díjakon felül rendkívüli befizetésekkel rövid távú céljaira takarékoskodhat, gyorsan mobilizálható vésztartalékot képezhet vagy a lejáratkori szolgáltatás növelésével hosszú távú céljai megvalósítását biztosíthatja.

tovább>>>

 

VI.   Megtakarításos (kombinált) életbiztosítások (Unit-linked)

     Alapvetően megtakarítás. tőkegyűjtés a későbbre tervezett céljaink anyagi részének biztosítására. Életbiztosítási védelemmel is kiegészíthető, ezáltal elérhető hogy baj esetén is megvalósulhasson a célunk.
   A befektetési egységhez kötött biztosításnál megválaszthatjuk, hogy milyen típusú és kockázatú befektetésbe (egyéni portfólió) tegye a pénzünket a biztosító. Erre a biztosítók úgynevezett eszközalapokat hoznak létre. Ezek olyanok, mint a befektetési alapok, napi árfolyamuk van. Alacsony kockázatú eszközalapoknál (állampapírok, kütvények) szinte semmi teendője nincs, közepes vagy magasabb kockázatú eszközalapoknál (kötvények, részvények kombinációja) Díjmentes Portfóliómenedzser segítheti pénzügyi döntéseit.

   A banki betétekkel-lekötésekkel nehezen hasonlítható össze, hiszen ezek hosszabb távú (legalább10 éves) elköteleződést jelentenek és a betét/megtakarítások mellett biztosítási elemeket is tartalmazhatnak, melyeknek ún. kockázati díjuk van (mint pl. a lakásbiztosításoknak is). Ennek ellenére megállapítható, hogy átlagosan a banki kamatoknál magasabb hozam is elérhető.

   A biztosítás köthető határozott, fix tartamra vagy egész életre szólóan is, általában mindkét tartamra vonatkozó biztosítási díj fizethető rendszeresen, vagy egyszeri díjként.

   Fontos tudni azonban azt is, hogy ezek -a hitelhez hasonló futamidővel- tartammal rendelkeznek, aminek megszegése jelentős vesztességgel járhat!

tovább>>>

 

VII.   Nyugdíjbiztosítások

   A nyugdíj sokak számára távolinak tűnik, pedig ha boldogan szeretnénk tölteni azokat az éveket, időben gondolnunk kell az anyagi biztonság megteremtésére. Ha szeretne évtizedek múlva is a megszokott életszínvonalon élni, hódolni a hobbijának, kedvére utazni, és gondtalanul élvezni a nyugdíjas éveket, már most tehet érte. Nyugdíjbiztosításainkkal mindezt akár adója egy részéből finanszírozhatja.
   Az időben elkezdett öngondoskodással nagymértékben kiegészítheti leendő állami "kis"nyugdíját, elkerülheti a majdani nyugdíjkorhatár emelés hátrányait, vagy az állami nyugdíjjal ellentétben szeretteire, unokáira is hagyhatja tragédia esetén.

Mikor szolgáltat egy nyugdíjbiztosítás?

  • a biztosítás kötésekor érvényes nyugdíjkorhatár elérésekor vagy
  • nyugdíjba vonuláskor (korkedvezménnyel) vagy
  • 39%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén (rokkantság) vagy
  • a biztosított halála esetén

   A rendszeresen vállalt befizetései alapján garantált minimum elérési összeg 65 éves korában, amit adójóváírással, nyereségrészesedéssel és hűségjóváírással is növelhet, úgy mint egy hagyományos életbiztosításnál.

tovább>>>

 

VIII.   Utasbiztosítások

   Amikor úgy döntünk, hogy külföldre, de akár belföldre utazunk nyaralni, akkor érdemes elgondolkozni csak a nyaralás időszakára egy utasbiztosítás megkötéséről. Hiszen az utazás és a nyaralás időszaka alatt is előfordulhat baleset, hirtelen rosszullét, betegség, ellophatják a poggyászunkat, elromolhat az autónk, törölhetik a repülőjáratunkat, törölhetik szállásfoglalásunkat, stb...

   Így a felhőtlennek indult nyaralás, téli síelés bizony akár rémálommá is válhat, a váratlan kiadásokról nem is beszélve.

   A megfelelően kiválasztott utasbiztosítási csomag nemcsak kiegészíti az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, EEK (ingyenes, a kormányablakban kell előre megigényelni és a TAJ Kártya terhére valamilyen szintű orvosi ellátásban részesülhet), hanem azon felül többletszolgáltatásokat is tartalmaz.

   Többletszolgáltatás például helikopteres mentés, hazaszállítás, assistance, poggyászbiztosítás, külföldi magánorvosi ellátás, amit jellemzően az EEK nem fizet, (ahogy itthon sem fogadja el a magánorvos a TAJ kártyánkat, ki kell fizetni az ellátást...)

tovább>>>

Kérdése van? Kérjen visszahívást: Kapcsolatfelvétel    vagy telefonáljon most: Hívás (normál díjas hívás)