null

PM-Patmosz

 

    jobiztositasok.hu

CliniCare szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás

Biztosítás műtétek és daganatos megbetegedés esetére

   Ismerős az érzés, hogy „velem ez nem történhet meg”? Gondolt már arra, hogy komolyabb betegség esetén hová fordulna segítségért, gyors, minőségi szakorvosi ellátásért? Miből tudná finanszírozni a felmerülő magas kivizsgálási és műtéti költségeket? A Generali Biztosító által végzett felmérés alapján legtöbbünk a daganatos megbetegedésektől és a műtétektől tart, mindannyian azt reméljük, hogy velünk nem történik meg. Azonban betegség vagy annak gyanúja esetén nagyon fontos a szakszerű orvosi segítség, várólisták és sorban állás nélkül.

   A CliniCare egészségbiztosítás választásától függően hosszan tartó védelmet is nyújthat, akár 15 évre Önnek és családjának, mert legbecsesebb kincsünk az egészségünk! Egészségesen tudunk gondoskodni családunkról és sok közös élményt szerezni. Ha betegek vagyunk, a legfontosabb a gyógyuláshoz vezető legrövidebb út megtalálása. A Generali Biztosító két olyan élethelyzetre kínál biztosítási megoldást, amelytől nagyon sokan félnek:

   • daganatgyanú felmerülése esetén az Onkológiai segítség biztosítási csomagjai nyújtanak védelmet,

   • ha műtétre van szükség, a Műtéti segítség biztosítási csomagjai vehetők igénybe.

   Amennyiben az egészségügyi ellátás megszervezésén és finanszírozásán túl anyagi biztonságáról és váratlan költségei fedezéséről is szeretne gondoskodni, akkor Onkológiai segítség és Műtéti segítség alapbiztosítási csomagját egészítse ki Többletszolgáltatási-, illetve Extra többletszolgáltatási biztosítási csomagjaink választásával - mindkét esetben több- féle szolgáltatás közül választhat.

   KINEK AJÁNLJUK A CLINICARE MAGÁN EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSUNKAT?

   Mindenkinek, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Bármikor, bárkivel történhet olyan esemény, amely miatt gyors, elismert szakorvosok bevonásával végzett onkológiai kivizsgálásra vagy műtéti ellátásra lehet szükség.

   MIÉRT ELŐNYÖS A CLINICARE EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS AZ ÖN ÉS CSALÁDJA SZÁMÁRA?

   • Szükség esetén magas színvonalú onkológiai kivizsgálást kap rosszindulatú daganatgyanú felmerülése esetén, az adott daganattípusnak megfelelő szakorvosok bevonásával, és a megfelelő onkológiai kezelési javaslatot is összeállítják Önnek.

   • Amennyiben előre tervezett műtéti ellátásra lesz szüksége, megszervezzük a műtétet a lehető legrövidebb időn belül, és finanszírozzuk a műtét, valamint a műtéthez kapcsolódó vizsgálatok költségeit a biztosítási csomagban meghatározott szolgáltatási limitig.

   • Rugalmasan alakítható biztosítás: a biztosítási csomagok és a többletszolgáltatások az Ön igényeinek megfelelően szabadon összeválogathatóak.

   • Nem kell előzetes orvosi vizsgálaton részt vennie, a biztosítás megkötéséhez csupán néhány kérdésre kell választ adnia egészségi állapotával kapcsolatban. Gyorsan kiértékeljük válaszait.

   • Jutalmazzuk az egészséges életmódot! Ha Ön tudatosan óvja egészségét, tehát sokat mozog, és rendszeresen részt vesz szűrővizsgálatokon, akkor a biztosítási díjból kedvezményt adunk!

   • A teljes család biztosítható egyetlen szerződésben, melyre további díjkedvezményt is nyújtunk.

Kérdése van? Kérjen visszahívást: Kapcsolatfelvétel    vagy telefonáljon most: Hívás (normál díjas hívás)